För en ny restaurang krävs vanligtvis flera olika installationer i fastigheten – det kan handla om allt ifrån ventilation, vatten och avlopp, till fettavskiljare sophantering och ölkranar. Logistiken är avgörande; hur fungerar driften? Vilken typ av lastbilar sker leveranserna med, och med vilken frekvens? Varor kan nästan aldrig transporteras in genom entrén, då lastpallar med mat och dryck sällan smälter in väl bland matsalens inredningsdetaljer.
Vi fungerar som en brygga mellan hyresgäst och hyresvärd, där våra erfarenheter och kontakter gör att önskemål kan bli verklighet. Vanligtvis mynnar det ut i hur hyresavtalet behöver utformas och hur affärsläget måste anpassas. Vi känner till behoven och svårigheterna i hela segmentet – från nystartade små kaféer, med få kontakter på hyresmarknaden, till restaurangkoncept och större kedjor [Espresso House], som behöver förstärka sin position och hitta nya affärslägen. Vi kan Food and Beverage, och vi är stolta över att vara med och forma stadens siluett, och alla dess vardagsrum.